maandag 16 maart 2009

Amai...! De blog is bijgewerkt!

Hallo! Na een prachtige route langs het Turkana lake, zijn we via Lake Baringo, Lake Bogoria en Lake Naivasha in Nairobi beland. Eindelijk hebben we fatsoenlijk internet en hebben weer wat plaatjes op de blog kunnen zetten. Kenia bevalt ons tot nu toe heel erg goed. We hebben in Ethiopie het kamperen een beetje gemist. Daar zijn maar heel weinig campings en wild kamperen is geen optie. Zodra je ergens stopt, staan er binnen 25 sec. minstens 10 mensen om je heen. Dus kampeerden we bijna altijd op de binnenplaats van een hotel en uit eten was goedkoper dan zelf koken.
In Kenia zijn juist overal mooie campings en zelfs met warme douche! In de mega grote supermarkten kun je echt alles krijgen om zelf te koken, dus ook dat doen we nu weer elke dag. Voor hoelang weten we niet, want het regenseizoen ligt op de loer. Kan eigenlijk elk moment beginnen, maar voorlopig hebben we nog mooi weer gehad.
We vermaken ons nog altijd prima, en met bbq als nationaal gerecht kan Kenia nog weinig verkeerd doen bij Wim!
Het ziet ernaar uit dat we regelmatig de blog gaan kunnen bijwerken hier...dus jullie zijn nog niet van ons af....Kenia gaat waarschijnlijk veel delen krijgen!

Groetjes Chantal, Wim & Dagobert
p/s reisverslagen hebben tiid nodig....Libie is half af!

1 opmerking:

Anoniem zei

wim gelukkige verjaardag van ons uit deinze xxx